• banner_img

Fuafuaga tau ma le su'esu'eina o fesuiaiga ole laulau TV LED ia Me

talafou3

TULAFONO TULAFONO FA'ATA'ITA'I TAU FA'ALIGA M+2
Punaoa fa'amaumauga: Runto, i tala Amerika
Me 2022 LED TV laulau tau tau
Na fa'aauau pea ona pa'u i lalo tau o le laulau i le masina o Aperila.O manaoga o le TV i le lalolagi na faʻavaivaia ona o le amataga o le taua ran-ukrainian, aemaise lava i Europa, ae o le manaoga i Matu e leʻi pikiina, samsung, LG na afaina i le nofofua.

tala fou

I le taimi nei, e maualalo le manaʻoga o maketi a China TV, i masina talu ai nei, ua faʻaalia e le faʻailoga se suʻesuʻega talafeagai ma uiga le mautonu i faʻatauga.

- 32 inisi: Aperila tau i lalo $1 i le $38;e ono fa'amoemoe e fa'aauau pea i lalo le tau $2.

- 43-inisi FHD: Fa'aitiitia le tau o Aperila e le'i suia mai ia Mati, i lalo i le $66;atonu o le pa'u tau o loʻo faʻamoemoe e tutusa ma Aperila, i lalo ole isi $1.

- 50 inisi: Aperila tau i lalo i le $79, lalo $2;ono fa'agesegese tau, fa'amoemoe e pa'u $1.

- 55 inisi: Aperila tau i lalo i le $103, lalo $4;atonu o le tau e faamoemoe e pa'u $3.

- I luga aʻe o le 65 inisi: Aperila na vaʻaia le paʻu tele, ma tau paʻu toetoe lava $10, i le $157, ma le $254, i le 65 ma le 75 inisi;na fa'amoemoe uma e pa'u $5 ia Me.

- O le faʻamaʻi i Shanghai ma ona nofoaga lata ane i Saina e itiiti sona aʻafiaga i le tuʻuina atu o faʻaaliga tetele ma feololo.E le gata i lea, e leʻi faʻaititia e fale gaosi oloa.O le agai i lalo o tau o le laulau e faʻamoemoe e faʻaauau ia Me ma Iuni, ae o le paʻu e sili atu lemu nai lo Aperila.Na o le pau lava le fesuiaiga o le maketi o loʻo sauni e faʻafeiloaʻi le afa muamua o le tele o faʻatauga tau faʻatau, 618 i le taimi atoa o le tau faʻatau oloa o le a malepelepe, ma mafua ai le faʻamalosia o le manaʻoga ma le faʻatauga faʻatau e tatau ona matauina.

O LE PANEL TAU FLUCTUATION CURVE.

Punaoa fa'amaumauga: Runto, i tala Amerika.

Manatua: o tau sili ona maualuga ma maualalo e faasino i tau sili ona maualuga ma maualalo mo le 12 masina sosoo.


Taimi meli: Me-21-2022